• Bilde av to hus laget under prosjektet gata vårres

  Gata vårres

  I forbindelse med den kulturelle skolesekken har 8. trinn gjennomført prosjektet "gata vårres". Eleven har gått sammen i grupper og laget hus i målestokk 1:50. Husene har så blitt satt sammen til "gata vårres". Se bilder fra arbeidet og av husene.

 • Produksjon av Sal og scene

  Dette året er det kommet et nytt fag på 8.trinnet, valgfag. Et av disse valgfagene er produksjon av sal og scene. Vi har intervjuet noen av de som valgte dette valgfaget for å finne ut litt mer om hva det handler om.

 • Bilde av Eline Steinvik Johansen (9c), Ida Hansen (9c) og Christina Klausen (9c).

  Artig å vite

  Niende og tiende var på forskningsdagene på UiN den 25. september. Da var de på en forestilling som heter “Artig å vite”. Det var Finn Arve Sørbøe som hadde denne forestillingen. Sørbøe kjenner du vel igjen fra “Ugler i Mosen” og “Helt patent”.

 • Bankgatas lag under straffespark

  Skoleturnering 2016

  En hyggelig tradisjon på Bankgata ungdomsskole er høstens skoleturnering i fotball. Det er Bankgata som arrangerer denne turneringa, og det har vi gjort de siste årene. Også i år ble det spennende!!

 • Fra venstre: Chilli, Synne Marie, Patricia, Christine, Helene, Matias, Kaia, Mina Rose.

  Valgfag for 8.trinn.

  I 2012/2013 har ungdomskolene i Norge fått valgfag. Grunnen til at valgfag er innført, er et ønske om mer praktisk arbeid i skolene. I år startet de med 8. trinn, og neste år har både 8. og 9. valgfag. Det vil si at det i løpet av en treårsperiode vil være valgfag på alle trinn.

Viser fra 31 til 35 av totalt 35 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole