• Skoledebatt på Bankgata

  Onsdag 4 september var det duket for skoledebatt på Bankgata. Der møtte vi 6 politikere fra partiene Arbeiderpartiet,Kristelig folkeparti,Venstre,Fremskrittspartiet og Høyre.

 • Jentegruppa med rektor Geir Næstby og faglærer Astid Dahle.

  Alle snakker med alle!

  Jentegruppa på Bankgata har i samarbeid med Universitetet i Nordland og Barn og unges samfunnslaboratorium gjennomført et banebrytende prosjekt. De har som de første ungdommene i Skandinavia forsket på seg selv.

 • Produkter laget av elevene på 10. trinn

  Selvvalgt prosjekt på 10. trinn

  Hvert år avslutter 10.trinn her på Bankgata året, med et selvvalgt prosjekt i kunst og håndverk. De startet i uke 7/8, og fikk 16 skoletimer, i tillegg ble minst 4 timer regnet som hjemmelekse. Bankgatas nettavis var så heldige å få en sniktitt på hva de hadde laget.

 • Vinnerlaget med lagleder

  Strålende innsats på Tinestafetten

  Elevene på 8. trinn og noen fra 9. trinn syklet innover til Mørkvedlia for å delta på årets Tinestafett. Elevene fikk en fin dag på løpebanen og spesielt fornøyde var nok elevene på 8E laget, de løp inn til beste tid på Tinestafetten. 8x200m gikk unna på formidable 3.54,2.

 • Skidag på Bestemorenga.

  Skidag på Bestemorenga

  Solen skinte og nysnøen lå flott på trærne da Bankgata arrangerte skidag. 260 elever møtte opp i Maskinisten og tok turen opp til Bestemorenga. Noen av de oppmøtte hadde aldri hatt ski på beina før, som forventet det ble mye knall og fall men smil og latter fulgte gjerne med. Imponernede at alle kom seg fram og tilbake til Bestemorenga. Se bildene fra turen.

 • Kunnskapsminister Kristin Halvorsen

  Eksklusivt intervju med Kristin Halvorsen

  I forbindelse med Kristin Halvorsen sitt skolebesøk fikk elevene på "Medier og kommunikasjon" et eksklusivt intervju med kunnskapsministeren. Les hele intervjuet på elevenes egen hjemmeside.

 • Kunnskapsministeren besøkte Bankgata skole

  Bankgata ungdomsskole hadde onsdag storfint besøk. Kunnskapsminister Kristin Halvorsen hadde endelig tatt veien innom oss for å diskutere skole og for å både gi og å få gode tips og råd.

 • Elever som jobber med nettvett.

  Nettvett

  På Bankgata ungdomsskole har vi som mål at elevene på 8. trinn skal jobbe med nettvett. Først ut var klasse 8D.

 • Ferdig med begynneropplæring i norsk

  3 stolte elever som er ferdig med sin begynneropplæring i norsk.

 • Juletreet til 8d, ferdig pyntet.

  Jul i 8d

  Da en av elevene tok med seg et juletre på skolen måtte klassen trå til for å få det pyntet.

Viser fra 21 til 30 av totalt 35 artikler

Beredskapsteam mot mobbing
 

Nullmobbing

 

Visma flyt skole